За нас

За нас
Ето я и нашата история - кой стои зад проекта Moments и какво ни вдъхнови да започнем ❤️

Ние сме две приятелки, които винаги са искали да създадат нещо сами. Ей така, знаете, от нулата да направиш от нищо нещо. Продукт, който да накара хората да се усмихват и да си припомнят често, че няма нищо по-значимо и хубаво от това да прекараш време с близките си.
Повече от 6 години работим заедно и смеем да твърдим, че сме добре сработено дуо, което се допълва изключително добре (кратка пауза за потупване по рамото). Едната от нас е креативна и е човекът, който се занимава с дизайните ни, макар и, да си признаем, сравнително любителски. Другата обича да се грижи за планирането ни и да показва пътя напред към нашата мечта.

И така, като продуктови мениджъри по професия, фокусът и организираността никога не са ни били чужди, което ни даде и тласък да преследваме това наше вече официално сбъднато желание. Винаги сме обичали да измисляме игри за останалите ни колеги, защото виждаме как хората се сплотяват, опознават се и забравят за момент за външния свят и за проблемите си.
Така се роди и идеята за първата ни кутия "Какво избираш?". Често сме си задавали такъв тип въпроси и сме стигали много пъти до дружелюбни спорове и сме прекарвали часове в приятни разговори. 
След това решихме да създадем и останалите 4 кутии - "Предизвикай себе си", "Моите първи мигове", "Аз и Ти" и "Спомняш ли си?". Всяка една от тях сама по себе си носи уникални и положителни емоции.

Готови ли сте да опитате? Сигурни сме, че да!

Пожелаваме ви повече пълноценно време с близките хора.
Благодарим на всеки от вас, който вече е или предстои да стане част от нашия приятелски кръг! :))
 
Мони и Нели