Условия за доставка

Цена на доставка

 

- Цена на доставка до офис на ЕКОНТ 4.90 лв за цялата страна.

- Цена на доставка до адрес с ЕКОНТ 5.90 лв за цялата страна.Начин на плащане

Плащането се извършва при получаване на кутията, като се заплаща стойността на кутията и цената за доставка. (Наложен платеж) или чрез банков превод след направа на поръчката. Срок на доставка

Πopъчĸaтa Bи щe бъдe дocтaвeнa в cpoĸ дo 1-2 paбoтни дни нa пocoчeния oт Bac aдpec. 
Дocтaвĸи нe ce извъpшвaт в нeдeля и в oфициaлни пpaзници и oфициaлни нepaбoтни дни (peглaмeнтиpaни oт дъpжaвaтa).

Поръчки направени след 14.00 ч. се обработват на следващия работен ден.Условия за връщане на продукти

Можете да върнете кутията в рамките на 14 дневен срок от получаване в случай, че продуктите са в тяхната оригинална опаковка, продуктите трябва да са без следи от употреба, без дефекти, с всички етикети, аксесоари, гаранция, упътване и т.н.


В случай, че желаете да върнете някой от продуктите, ни пишете на office@moments.bg с номер на поръчката, продукта/продуктите, който/които искате да върнете, причината за това и ще ви отговорим в рамките на 2 работни дни. В отговор ще получите стандартен формуляр за упражняване на право на отказ, в който ще е необходимо да попълните вашите данни, банкова сметка за възстановяване на сумата и причина за отказ и да ни го изпратите обратно.


Транспортните разходи за връщането на продуктите са за сметка на купувача. Изключение правят случаите, в които стоката, която сте получили е с наличен дефект или цялостта ѝ е нарушена.


Сумата от направената поръчка ще ви бъде възстановена не по-късно от 14 дни след попълването на формуляра. Парите ще бъдат преведени по банковата сметка, която сте посочили в него.