Често задавани въпроси (FAQ)

Мога ли да заменя поръчана кутия?

За съжаление, вече поръчани кутии не могат да бъдат заменени с други.
Ако желаете да поръчате нова кутия, която е налична на сайта ни, можете да извършите нова поръчка.

В какъв срок ще получа сумата от върната кутия?

Сумата ще ви бъде възстановена не по-късно от 14 дни след попълването на формуляра за връщане на продукт.
Парите ще бъдат преведени по банковата сметка, която сте посочили във формуляра

Мога ли да върна поръчана от мен кутия?

Можете да върнете кутията в рамките на 14 дневен срок от получаване в случай, че продуктите са в тяхната оригинална опаковка, без следи от употреба, без дефекти, с всички етикети, аксесоари, гаранция, упътване и др.
 

В случай, че желаете да върнете някой от продуктите, ни пишете на office@moments.bg с номер на поръчката, продукта/продуктите, който/които искате да върнете, причината за това и ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден. В отговор ще получите стандартен формуляр за упражняване на право на отказ, в който ще е необходимо да попълните вашите данни, банкова сметка за възстановяване на сумата и причина за отказ и да ни го изпратите обратно.


Транспортните разходи за връщането на продуктите са за сметка на купувача. Изключение правят случаите, в които стоката, която сте получили е с наличен дефект или нейната цялост е нарушена.

Кога да очаквам своята кутия?
Срокът за доставка варира между 1-2 работни дни. След като направите своята поръчка, екипът ни ще разполага с един работен ден, за да я обработи и прегледа дали всички данни са попълнени коректно. Ще направим всичко възможно от себе си да я изпратим още в същия работен ден, защото знаем колко е важно да е при вас навреме.
 
След като получите потвърждение от нас, кутията, която сте избрали, ще бъде опакована с много грижа, любов и внимание и ще бъде изпратена към посочения от вас адрес, а вие ще получите имейл с потвърждение. 
 
 
Дocтaвĸи нe ce извъpшвaт в нeдeля и в oфициaлни пpaзници и oфициaлни нepaбoтни дни (peглaмeнтиpaни oт дъpжaвaтa).
Каква е цената на доставка?

Цената на доставка до офис на ЕКОНТ е на стойност 4.90 лв.

Цената на доставка до адрес е 5.90 лв с фирма ЕКОНТ.

Как да направя поръчка?
В Moments.bg не е нужно да имате регистрация, за да поръчате кутия, тя е препоръчителна. Ето какъв е процесът на поръчка:
 
1. Изберете желана от вас кутия.
2. Натиснете на бутона “Добави в количката" и се запознайте с информацията и съдържанието на кутията.
3. Отворете кошницата в горния десен ъгъл и продължете с попълването на своите данни и тези за доставка.
4. Прегледайте поръчката си и я потвърдете.

Готово! При успешно направена поръчка, ще получите имейл с потвърждение от нас. 
Колко кутии мога да поръчам?

Няма максимално наложено количество за броя на кутии, които да поръчате. Единственото изискване е да имаме складова наличност, което ще бъде посочено в страницата на кутията, която сте си харесали.

Какво съдържа една кутия?

Всяка кутия съдържа определен брой карти, посочен в нейното описание. В зависимост от тематиката, картите ви дават разнообразни идеи как да прекарате пълноценно време с любимите си хора.
Всяка карта е прецизно помислена, създадена от качествен картон и след това матирана с цел картите да бъдат съхранени възможно най-дълго в перфектно състояние. 

Какво е Moments.bg?

Moments.bg е сайт, който е създаден с идеята да ви вдъхнови да прекарате пълноценно време с хората, които обичате и да ви вдъхнови да подарите различен подарък на близките си, а защо не и на себе си. Всеки един от нашите продукти е грижливо подбран и подготвен от нашия екип с голямо желание преди да бъде доставен до теб по-възможно най-бързия и удобен начин.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас